Blog

SAP Signavio Process Transformation Suite Nedir?

SAP Signavio Process Transformation Suite, şirketlerin dijital dönüşüm yolculuklarını hızlandırmalarına yardımcı olacak güçlü bir araç seti sunmaktadır. İş süreçlerini hızla oluşturma, otomatikleştirme ve optimize etme araçları sağlamaktadır. Bu blog gönderisinde, SAP Signavio Process Transformation Suite'e daha yakından bakacağız. Paketin temel özelliklerini ve paketi kullanmanın faydalarını ele alacağız.

SAP Signavio Process Transformation Suite Ne İşe Yarar?

SAP Signavio Process Transformation Suite, şirketlere iş süreçlerini daha derinden anlamak, iyileştirme alanlarını belirlemek ve daha fazla verimlilik, etkinlik ve çeviklik sağlayacak değişiklikleri uygulamak için ihtiyaç duydukları araçları ve içgörüleri sağlayan bulut tabanlı bir platformdur. Paket, kullanıcıların süreçlerini yakalamasına, analiz etmesine ve görselleştirmesine, iyileştirmeleri belirleyip uygulamasına ve süreç değişikliği konusunda başkalarıyla iş birliği yapmasına olanak tanıyan çeşitli araçlar ve özellikleri birleşik bir platformda sunmaktadır.

SAP Signavio Process Transformation Suite’in Paket İçeriği Nedir?

SAP Signavio Process Transformation Suite, şirketlerin verimliliklerini, etkililiklerini ve çevikliklerini geliştirmelerine yardımcı olabilecek güçlü bir paket içeriği sunmaktadır.

Paket, süreç modelleme, süreç optimizasyonu, süreç otomasyonu, süreç analitiği ve süreç yönetişimine yardımcı olacak araçlar içermektedir. Şirketlerin darboğazları ve verimsizlikleri hızlı bir şekilde belirlemesine, daha iyi süreçler tasarlamasına ve daha iyi sonuçlar elde etmek için süreçleri otomatikleştirmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Paket içeriği aşağıdaki gibidir:

  • SAP Signavio Process Explorer

SAP Signavio Process Explorer, şirketlerin projelerinin değer elde etme süresini hızlandırmak için çeşitli değer hızlandırıcıları, kaynakları ve ağ geçidi ile erişmeyi ve bunları keşfetmeyi sağlamaktadır. Değer hızlandırıcılar, iş yeteneklerini geliştirmek için süreç modelleri, ölçümler, endüstrinin en iyi uygulamaları ve SAP ürünlerinin tavsiyeleri de dahil olmak üzere çözüm haritaları sunmaktadır.

  • SAP Signavio Process Insights

SAP Signavio Process Insights, SAP müşterilerine sürekli olarak iş süreçlerinin izlenmesini, değerlendirilmesini ve geliştirilmesini sağlamak için optimize edilmiş bir çözüm sunmaktadır. Bu çözüm, ölçüm, analiz ve optimizasyon için özel olarak tasarlanmış bir araç olarak, iş süreçlerinin verimliliğini artırmak için toplanan sürekli performans verilerini kullanmaktadır. Böylece, süreçlerin nerede zayıf olduğu ve iyileştirme fırsatlarının nerede bulunduğu anında ortaya çıkarabilmektedir

  • SAP Signavio Process Intelligence

SAP Signavio Process Intelligence, iş birliği tabanlı süreç madenciliği aracılığıyla, operasyonel mükemmelliğe ulaşmak ve ölçekte mükemmelliği deneyimlemek için şirketlerin ihtiyacı olan gerekli desteği sağlamaktadır.

  • SAP Signavio Process Collaboration Hub

SAP Signavio Process Collaboration Hub, farklı sektörler ve coğrafyalarda bulunan şirketlerin stratejilerini geliştirmeye ve desteklemeye yardımcı olan bir iş birliği aracıdır. Süreç madenciliği, süreç tasarımı ve yürütme sırasında paydaşlar arasındaki iletişimi kolaylaştırarak, iş ve çalışma alanlarının dönüşümüne katkıda bulunmaktadır. Sunmuş olduğu, otomatik bildirim, sunum modu gibi özellikler sayesinde şirketlerin daha verimli bir çalışma alanı oluşturmalarına da katkı sağlamaktadır. Ayrıca, kullanıcıların yorum yapma, sürüm oluşturma ve paylaşma gibi süreç değişikliği üzerinde iş birliği yapmasına olanak tanıyan çeşitli özellikler içermektedir.

  • SAP Signavio Process Manager

Process Manager, bir şirketin süreçlerindeki etkinliğin, verimliliğin, başarının ve iş birliğinin temelini oluşturmaktadır. Sezgisel ve kapsamlı bir modelleme platformu sunmaktadır. Böylece, süreç modellerini oluşturmak, bir araya getirmek ve sürdürmek kolayca gerçekleşmektedir.

  • SAP Signavio Journey Modeler

SAP Signavio Journey Modeler, şirketlerin müşteri, çalışan ve tedarikçi yolculuklarını anlamasını, iyileştirmesini ve dönüştürmesin sağlayan bir çözümdür. Çözüm, müşteri, çalışan ve tedarikçi deneyimlerini operasyonel hale getirmeyi sağlamak için yolculukları, süreçleri, ölçümleri, sistemleri, işlevleri ve rolleri birbirine bağlamaktadır.

  • SAP Signavio Process Governance

Çözüm, şirketlerin tüm süreçlerinin, risklerinin ve kontrollerinin kapsamlı bir görünümünün yanı sıra değişiklikleri izleme ve uyumluluğu sağlama yeteneği sağlamaktadır.

SAP Signavio Process Transformation Suite’in Avantajları

SAP Signavio Process Transformation Suite'i kullanmanın bazı avantajları şunlardır:

  • Şirketlerin süreçlerindeki israfı ve verimsizliği belirleyip ortadan kaldırmasına yardımcı olarak verimliliği artırmaktadır.
  • Ürün ve hizmetlerin kalitesinin iyileştirilmesini sağlayarak etkinliğini geliştirmektedir.
  • Artırılmış çeviklik: Şirketlerin pazardaki değişikliklere daha hızlı yanıt vermesine yardımcı olarak çevikliği artırmaktadır.
  • Gerçekleştirilen operasyonlardan kaynaklı maliyetleri azaltmaktadır.
  • Müşteri deneyimini iyileştirilmesini sağlayarak müşteri memnuniyetini artırmaktadır.

Şuna da göz atabilirsiniz;

SAP Signavio Faydaları Nelerdir?

SAP Signavio Process Manager Nedir?

 

Benzer
Bloglar

Mailiniz başarıyla gönderilmiştir en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.

Mesajınız ulaştırılamadı! Lütfen daha sonra tekrar deneyin.