Blog

SAP PROCESS AUTOMATION NEDİR?

SAP Process Automation Nedir?  

SAP Process Automation; güvenilir, otomatikleştirilmiş bir hizmet geliştirmek için iş süreçlerinizin her birini yapay zeka yetenekleri ve makine öğrenimi algoritmalarıyla birleştiren hepsi bir arada entegre bir çözümdür.

SAP Process Automation, iş akışı yönetimi, RPA işlevselliği, karar yönetimi ve yerleşik yapay zeka yeteneklerini tek bir sezgisel kodsuz deneyimde birleştirir. Bilgiye dayalı kararları her zamankinden daha hızlı almak için tekrarlayan iş akışlarını otomatikleştirerek, işlemeyi ve verileri analiz ederek işletmelerin iş operasyonlarını optimize etmesine yardımcı olur.

İçerisinde bulunan önceden oluşturulmuş araçlar ile koda ihtiyaç duymadan sürükle bırak mantığı ile ilerlenmesine olanak sağlar.

SAP Process Automation

SAP Process Automation Neler Sağlar?

SAP Process Automation , iş akışlarını yönetmemizi düzenlememizi ve müşteri isteklerine göre kendi içinde değişimlerle müşteriye sunmamızı sağlar. İçinde bulunan hazır araçlar sayesinde kod yazmadan bize daha hızlı sonuç alabilmemize imkan verir Ayrıca etkileşimli formlar oluşturabilmemize ve onları kullanarak form tabanlı iş akışları kurmamıza yardımcı olur. 

SAP Process Automation Example

SAP Process Automation Kimler için Uygundur?

Minimal bir kod veya hiç kod kullanmadan hızlı ve güvenilir bir şekilde iş verimliliği arttırmak isteyen BT ortamına sahip olan firmalar, iş uygulamarını BT altyapısıyla kolaylıkla entegre ederek kolaylıkla kullanabilirler. Ayrıca geniş form araçlarıyla üye kayıt sistemleri vb. sistemler kullanmak isteyen firmalar için hızlı ve güvenilir olması sebebiyle uygundur. 

SAP Process Automation Örnek

SAP Process Automation’ın Avantajları

  • Minimal veya hiç kod yazmadan çalışma ortamı sağlama.
  • İş akışları oluşturmak için hızlı ve güvenilir olma.
  • Sürükle-Bırak işlevi ile form tabanlı iş akışları oluşturma.
  • Birleşik bir başlatma paneli ve görev merkezinden verimli bir şekilde çalışma.
  • Süreçlerin ve formların sonuç ve çıktılarını kolaylıkla görüntüleyebilme.
  • Tek bir araçta iş akışı yönetimi ve görev otomasyonu özelliklerine erişme.
  • Karar yardımı ve belge işleme için yerleşik yapay zeka özelliklerinden yararlanma.

SAP Process Automation Desteği

MDP Group olarak SAP Process Automation alanında uzman ekip arkadaşlarımızla iş ortaklarımızın iş süreçlerini optimize etmelerine destek oluyoruz.

MDP Group SAP Process Automation desteği doğru teknolojileri birleştirerek kurum genelinde iş akışı süreçlerini keşfetmeyi, ölçmeyi, tasarlamayı, basitleştirmeyi, otomatikleştirmeyi ve yönetmeyi amaçlamaktadır. SAP süreç otomasyonu hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Benzer
Bloglar

Mailiniz başarıyla gönderilmiştir en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.

Mesajınız ulaştırılamadı! Lütfen daha sonra tekrar deneyin.