Blog

SAP MOBILE START Nedir?

Gelişen teknolojiler sonucunda mobil cihazların da şirketler için önemi çok arttı. Şirketler artık bilgisayarların yanında mobil cihazlardan da işlerini halletmek istiyorlar. Çünkü bu sayede her an her yerde güncel kalabiliyorlar, piyasayı takip edebiliyorlar ve rekabet ortamında rakiplerinin önüne geçebiliyorlar. Ayrıca mobil teknolojiler, daha yenilikçi ve üretken olmak için fırsatlar yaratmaktadır. Mobil cihazları kullanırken kişiye güvende ve rahat bir kullanıcı deneyimi sunmak gerekir. SAP Mobile Start, kullanıcılarına tam da bu doğrultuda bir hizmet veriyor.

SAP Mobile Start Nedir?

SAP Mobile Start, SAP’nin içeriklerine ve iş uygulamalarına mobil cihazlardan erişim olanağı sunan, tüketici düzeyinde bir deneyim fırsatı veren uygulamadır. Bu uygulama sayesinde istenilen yerde, istenilen zamanda iş içeriklerine ulaşılabilir. Ayrıca mobil cihaz ile derin bir entegrasyon imkanı sunduğu için bildirimler alıp güncellemeleri takip edebilirsiniz. Uygulama çalışma tarzınıza göre özelleştirilebildiği için sık kullanım zorunluluğu taşımıyor.

SAP Mobile Start Özellikleri

Değişen dünyaya ayak uydurmak için sektörler de dijitalleşmeye yönelik adımlar atmıştır. İlk olarak şirketler, çalışan personellerine daha iyi bir çalışma ortamı yaratmak için her departmanın ortak verilere erişmesini ve bunları paylaşmasını sağlamak için SAP yazılımı kullanmaya başlamıştır. Daha sonradan ise tüm bu işlemleri mobil cihazlardan da takip edebilmek için SAP Mobile Start uygulamasına geçmişlerdir. SAP Mobile Start uygulaması, verilere veya uygulamalara erişmek için bilgisayarda oturma zorunluluğunu ortadan kaldırır.

Yerel Bildirimler ve İş Widget’ları

İş dünyasında her an gündemden haberdar olmak önemlidir. Sürekli bilgisayar başında olamayacağınız için mobil destekli bir uygulamanın varlığı çok önemlidir. SAP Mobile Start, tam da bu görevi yerine getirmek için telefonlarda yerel bildirimler ve iş widget’ları ile karşımıza çıkıyor. Widget tercihleri ise tamamen kullanıcıya bırakılıyor.

Yerel Cihaz Arama

Kullanıcılar doğru uygulamayı bulabilmek için uzun zamanlar harcayabiliyorlar. SAP Mobile Start, SAP uygulamalarınızı, Apple Spotlight Search gibi yerel cihaz arama yoluyla aramanızı ve açmanızı sağlar. Web kullanımı için optimize edilen uygulamalar ve bağlantılar mobil üzerinden kullanılabilir.

Uygulama ve İçerik Önerisi

SAP Mobile Start, önceden kullandığınız uygulamaları belirleyerek, size bu uygulamalara benzer olanları tavsiye eder. Bunun amacı, iş gereksinimlerinizi kolayca karşılayabilmeniz için en çok ihtiyaç duyduğunuz uygulamaları ve içerikleri sağlamaktır.

Uygulama Ekranı

Uygulama ekranında uygulamalarınızı görebilirsiniz. Bu ekran yerel bilgilerinizin yanı sıra web optimizasyonlu uygulamaları size sunar. Uygulamaları arama özelliği bulunur. Kolay erişim sayesinde zamanın içerik aramaya harcanmasının önüne geçilir.  


Benzer
Bloglar

Mailiniz başarıyla gönderilmiştir en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.

Mesajınız ulaştırılamadı! Lütfen daha sonra tekrar deneyin.