Blog

SAP Signavio Process Transformation Manager Nedir?

SAP Signavio Process Transformation Manager, Yeni Merkezi Süreç Yönetim Aracı: 

SAP Signavio Process Transformation Manager, SAP Signavio Process Transformation Suite içinde kullanıma sunulacak olan yeni süreç iyileştirme çözümüdür.

Haziran başında kullanıma açılacak olan bu yeni çözüm, dönüşüm öngörülerini ve iyileştirme girişimlerini iş birliği içinde yönetmenize, değer odaklı karar almayı teşvik etmenize ve ölçülebilir başarı için performans temelleri oluşturmanıza olanak sağlamayı amaçlamaktadır.

Merkezi ve iş birliğine dayalı iyileştirmeler: Önceden tanımlanmış, sorun odaklı içeriği kullanarak, merkezi olarak yönetilen çıktılardan yararlanarak ve stratejik ve taktiksel girişimleri paydaşlarla iş birliği içinde yöneterek dönüşüm girişimlerini tek bir yerden yönlendirin.

Değer odaklı kararlar: Endüstri standartlarına göre kıyaslama yaparak iyileştirme fırsatlarını belirleyin ve bilinçli hedefler belirleyin ve kuruluşun mali etkisini optimize edin.

Sürekli iyileştirme yoluyla sağlanan değer: Sürdürülebilir başarı için dönüşüm girişimlerinin sağlanan değerini ölçün, iyileştirme alanlarını sürekli olarak belirleyin, değişiklikleri uygulayın, sonuçları izleyin ve verimliliği artırın.

SAP Signavio Process Transformation Manager kapsamında;

Centralized Insights

Centralized Insights sayesinde SAP Signavio içinden ve ötesinden çıktılar yakalayabilir ve bunları tek bir merkezi yerde ortaya çıkarabilirsiniz. Gereksiz çıktıları ortadan kaldıran, iyileştirme alanlarınızın önemi, alaka düzeyi ve önceliği konusunda süreç paydaşları aynı hizada olmanıza yardımcı olan birleşik bir çözümü deneyimleyebileceksiniz.

Initiatives

Initiatives özelliği sayesinde organizasyon ile ilgili çıktılara ilişkin kapsamlı bir görünümü korurken, süreç iyileştirme çabalarınızı iş birliği yapabilir, önceliklendirebilir ve yönetebilirsiniz. Bu özellik kuruluş genelinde şeffaflığı koruyarak iyileştirme fırsatlarını iş birliği içinde belirlemenize, uygulamaya koymanıza ve izlemenize olanak tanır.

Benchmarking Analytics

Kıyaslama analitiği ile şirketinizin sektörde yer alan diğer şirketlerle karşılaştırıldığında nasıl bir performans gösterdiğine dair çıktılar elde edebilirsiniz. İyileştirme alanlarını ve iyileştirme fırsatlarına nasıl başlayacağınızı kolayca belirlemenizi sağlar.

SAP Signavio Process Transformation Manager dahil olmak üzere SAP Signavio çözümleri içinde yer alan diğer çözümleri ve araçları incelemek, SAP Signavio danışmanlık hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

SAP Signavio Danışmanlığı 

https://www.signavio.com/post/may-2024-product-release-update/  


Benzer
Bloglar

Mailiniz başarıyla gönderilmiştir en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.

Mesajınız ulaştırılamadı! Lütfen daha sonra tekrar deneyin.