SAP Signavio Process Insight, şirketlerin süreçlerini iyileştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanan SAP Signavio Process Transformation Suite’in en temel çözümlerinden biridir. İş süreçlerini tek bir entegre platformda analiz etmek, görselleştirmek ve yönetmek için kapsamlı bir araç seti sağlamaktadır. Bu blog gönderimizde SAP Signavio Process Insight çözümüne, özelliklerine ve nasıl çalıştığına dair detayları ele alacağız.
SAP Signavio Process Insight, kapsamlı bir süreç madenciliği ve analitik çözümüdür. İşletmelerin iş süreçlerinin 360 derecelik bir görünümünü sunarak iyileştirme alanlarının hızlı bir şekilde keşfedilmesine yardımcı olmaktadır. Başka bir ifadeyle, süreçlere ilişkin görünürlük ve içgörüler elde etme, iyileştirme alanlarını belirleme ve tüm kuruluş genelinde süreçlerine ilişkin ortak bir anlayış oluşturma imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda süreçlerin nasıl yürütüldüğüne dair gerçek zamanlı, içgörüler sağlamakta ve iyileştirmelerin nasıl yapılacağına dair öneriler sunmaktadır. Bu sayede şirketler, veriye dayalı içgörülerin gücünden yararlanarak süreçler hakkında daha derin bir anlayış kazanmakta ve bilgiye dayalı bilinçli kararlar almaktadır.
SAP Signavio Process Insight, SAP iş süreçlerindeki verimsizlikleri ve darboğazları belirlemektedir. Çözüm, verimsizlikleri belirledikten sonra bunların nasıl iyileştirebileceğine dair çözümler sunarak işletmelerin süreçlerini verimli ve etkin bir şekilde yönetmesini sağlamaktadır.
SAP Signavio Process Insights'ın nasıl çalıştığına ilişkin adımlar şunlardır:
Çözüm, ilk olarak SAP süreçlerinizin nasıl yürütüldüğüne ilişkin SAP ERP, SAP HANA ve diğer sistemler dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan verileri toplamaktadır.
Veriler toplandıktan sonra SAP Signavio Process Insights, verileri analiz etmek için süreç madenciliği algoritmalarını kullanmaktadır. Bu algoritmalar, süreçlerin iyileştirilebileceği alanları belirlemek için kullanılabilecek verilerdeki kalıpları ve eğilimleri tanımlamaktadır.
SAP Signavio Process Insights daha sonra süreçlerinizi nasıl iyileştireceğinize ilişkin öneriler üretmektedir. Bu öneriler, süreçlerin verimliliğini ve etkililiğini artırmak için tanımlanmış ve uygulanabilecek içgörülere dayanmaktadır.
SAP Signavio Process Insights tarafından oluşturulan öneriler, SAP iş süreçlerinizi iyileştirmek için uygulanabilmektedir. Bu, artan verimlilik, iyileştirilmiş kalite ve düşük maliyetler gibi önemli faydalar sağlamaktadır.
İşinizi hızlı ve kolay bir şekilde geliştirmek için ihtiyaç duyduğunuz içgörüleri sağlamaktadır. Sadece birkaç saatlik çalışma ile proses verilerini yükleme, analiz etme, görevlerin nasıl yapıldığını anlama ve iyileştirme alanlarını belirleme gibi işlemleri gerçekleştirebilmektedir.
Process Insight, iyileştirme alanlarını belirledikten sonra sorunların nasıl çözüleceğine ve nasıl iyileştirileceğine dair hızlı bir şekilde yapılması gerekenleri açıklayarak çözümler sunmaktadır.
Process Insight, işletmelere önceden yapılandırılmış performans ölçümleri ve kullanıma hazır süreç akışları sunmaktadır. Böylece, verimsizliklerin belirlenmesi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşerek verimliliği artırmaktadır.
Veriye dayalı içgörüler, işletmelerin iyileştirme fırsatlarını belirlemesine yardımcı olmaktadır. Sezgisel, kullanıcı dostu uygulama, karar vericilerin, iş profesyonellerinin ve BT uzmanlarının iş birliği yapmasını kolaylaştırmakta ve bu gruplar arasındaki engellerin kaldırılması, onların birlikte çalışmasına olanak tanımaktadır.
Özetle, SAP Signavio Process Insights, SAP iş süreçlerinizi iyileştirmenize yardımcı olabilecek güçlü bir araçtır. Verimliliğin artırması, iyileştirme alanlarının belirlenmesi, süreçlerin iyileştirilmesi, maliyetlerin düşürülmesi gibi birçok fayda sağlamaktadır.
Şunlara da göz atabilirsiniz;
SAP Signavio Faydaları Nelerdir?
SAP Signavio Nedir?
SAP Signavio Process Manager Nedir?
SAP EWM Danışmanı
Go Programlama Dili ile Restful Api Geliştirme
Bu yazıda PostgreSQL ve Go dili kullanarak basit CRUD işlemlerini yapabileceğimiz bir Restful API oluşturacağız. Yazı, Go hakkında temel...
e-İrsaliye Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
e-İrsaliye Nedir? e-İrsaliye, bir malın taşınması veya başka bir depoya sevk edilme sürecinde hazırlanması zorunlu tutulan irsaliye...
SAP Integration Suite ile EDI
SAP Integration Suite sayesinde, şirketler EDI’yi kurumsal sistemleri arasında etkin bir şekilde kullanmanın zorluğunu ve zaman alan yönetim...
SAP’nin Yapay Zekayla Harmanı: SAP Conversational AI
“SAP Conversational AI”, Ocak 2019'dan itibaren sunulan bir SAP ürünüdür. SAP’nin sunduğu bu ürün sayesinde...
Teknolojinin hızla geliştiği, sürekli değişimin ve dönüşümün olduğu bir dünyada yaşamaktayız. Bu değişimler, şirketlerin iş...
E-Muhasebe Fişi Kılavuzunda Son Gelişmeler
Koronavirüs sebebiyle yaşadığımız pandemi döneminde, dijital dönüşüm çözümleri sayesinde muhasebe işlemlerinin büyük bir kısmının...
İşletmeler için SAP Fiori’nin Avantajları
SAP Fiori, kullanıcılara hataların azalmasını ve müşteri memnuniyetinin artmasını sağlayan, kullanıcı deneyimini optimize eden birden...
Kurumsal Öneri Sistemi Şirketlere Ne Sağlar?
Öneri Sistemi, bir şirketin daha etkili stratejiler, daha iyi ürünler ve daha verimli hizmetler geliştirmek amacıyla çalışanlardan geri...
SAP ECC’den SAP S/4HANA’ya Geçiş Süreci
Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri işletmelerin temel operasyonlarını bir yazılım ile yönetmesini sağlamak için tasarlanmış...
Mailiniz başarıyla gönderilmiştir en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.
Mesajınız ulaştırılamadı! Lütfen daha sonra tekrar deneyin.